Blog

  1. Koensüüm Q10 ehk ubikinoon - tõeline tegija

    Koensüüm Q10 ehk ubikinoon - tõeline tegija

    Artikli autor on Tiiu Vihalemm, biokeemik ja toitumisteadlane, TÜ emeriitdotsent

     

    Ajaloost

    Dr. A. Moore identifitseeris Q-vitamiini kui inimorganismile vajaliku aine 1940.aastal. Keemiline nimetus ubikinoon tuleneb ladinakeelsest sõnast ubique, m...

    Read more »
  2. Toidulisand Forever Therm™ aitab kõikides rasvapõletusetappides

    Toidulisand Forever Therm™ aitab kõikides rasvapõletusetappides

    Peaaegu igaüks tahaks kasvõi natukenegi rasvast vabaneda ja olla energilisem. Kui organism vajab energiat, peab ta rasva põletamiseks läbima mitu põhietappi.

    Esimene etapp: rasvade vabastamine sealt, kus need hoiul on.

    Kui organismil on vaja energiat, toodavad neer...

    Read more »
  3. Üks hiiglama maitsev ja tervislik jäätis

     Üks hiiglama maitsev ja tervislik jäätis

    Ühele õigele jäätisesõbrale maitsevad kõige rohkem ikka oma valmistatud jäätised, sest nii sünnib tõeline gurmee! Toon siinkohal ära retsepti, mis pole ülearu raske ka lastel järgida.

    Novot. Kuhu me siis nüüd jäimegi? Ühesõnaga - vajad jäätisepopsikut? Ilmselgelt. Vajad võibolla hoopis kah...

    Read more »
  4. Kümme põhjust, miks tarvitada küüslaugu-tüümianikapsleid

    Kümme põhjust, miks tarvitada küüslaugu-tüümianikapsleid

    Küüslauk ja tüümian täiendavad üksteise omadusi, olles koos veelgi tugavama bakterite-, seente- ja viirusevastase toimega. Kapslite kujul on küüslauk lõhnavaba.

    Read more »
  5. Kes saeb oksa, millel ta ise istub?

    Kes saeb oksa, millel ta ise istub?

    Miljonid inimesed kannatavad ilmaasjata haiguste käes, mida saaks ära hoida. Aina sagedamini tuleb ravida patsiente, kes põevad mitut haigust. Südame-veresoonkonna haigused, suurenenud arteriaalne vererõhk, suhkruhaigus, rasvumine, bronhiaalastma, lülisamba- ja liigesehaigused, Parkinson, Alzheimer, kilpn...

    Read more »
  6. Looduse kingitus aaloe

    Looduse kingitus aaloe

    Looduse kingitus AALOE

    "Aaloe on suurepärane mitmekülgne toidulisand, mis võib anda energiat ja parandada tervislikku seisundit," on öelnud raamatu "Aaloe - looduse aare" üks autoritest arst Audun Myskja.

    Norra arst Audun Myskjat võib pidada pioneeriks, kes ei pelga...

    Read more »
  7. Milleks vajab organism tsinki?

    Milleks vajab organism tsinki?

    Et tsink on meile oluline, ei tule enam paljudele uudisena. Eriti oluline on see just sügis-talvisel perioodil, kui ringlema pääsevad erinevad viirushaigused. Tsink aitab tõsta organismi immuunsustaset, see lööb kaasa paljudes organismi eluliselt olulistes protsessides. Lisaks immuunsüsteemi tugevd...

    Read more »
  8. Peseme hambaid. Kas nii on õige?

    Peseme hambaid. Kas nii on õige?

    Foreveril on hea, väga paljude klientide sõnul lausa maailma parim hambapasta. Või õigemini geel, sest see on valmistatud geeltehnoloogia abil. Koostiski on märkimisväärne - aaloegeel taruvaigu ja piparmündiga. Aga kas ainult heast hambapastast piisab, et tagada hea suuhügieen? Mitte päris.

    O...

    Read more »
  9. 10 tähtsaimat põhjust aaloemahla joomiseks

    10 tähtsaimat põhjust aaloemahla joomiseks

    Aaloe on ju ammustest aegadest teada-tuntud taim - kes poleks sellest midagi kuulnud? Mina teadsin aaloed kui põletuserohtu, kuid ühel heal päeval 2010.aastal astus aaloe mürtsti minu ellu sisse hoopis teistsuguses rollis ja ma olen selle üle väga õnnelik!

    Kümme aastat tagasi olin jõudnud...

    Read more »
  10. Jõhvikas - priima põierohi

    Jõhvikas - priima põierohi

    Jõhvikat tuntakse juba iidsetest aegadest tervist turgutava vahendina. Rahvameditsiinis kasutatakse neid eelkõige külmetushaiguste korral palaviku alandamiseks, haige üldiseks kosutamiseks ning tema enesetunde parandamiseks. Jõhvikal on põletiku- ja bakterivastane, organismi üldtugevdav ja haavu parandav toime. Marjad suurendavad veresoonte elastsust ja vastupidavust ning parandavad isu ja seedimist. Jõhvikamahl puhastab mädaseid haavu, leevendab põletusi ja kiirendab nende paranemist. Mahl koos meega aitab köha ja külmetuse korral. Ja eelkõige on ta tuntud kui tõhusaim põiepõletike ja uroloogiliste infektsioonide ennetaja ja ravijana.

    Read more »