Toidulisand Forever Therm™ aitab kõikides rasvapõletusetappides

Peaaegu igaüks tahaks kasvõi natukenegi rasvast vabaneda ja olla energilisem. Kui organism vajab energiat, peab ta rasva põletamiseks läbima mitu põhietappi.

Esimene etapp: rasvade vabastamine sealt, kus need hoiul on.

Kui organismil on vaja energiat, toodavad neerupealsete näärmed väga tähtsaid hormoone, sealhulgas adrenaliini ja noradrenaliini (mida nimetatakse ka epinefriiniks ja norepinefriiniks), mis stimuleerivad rasvade vabastamist rasvarakkudest.

Nende hormoonide tootmiseks on vaja B-rühma vitamiine ja C-vitamiini. Et need tagaksid nimetatud hormoonide õige ja piisava tootmise, sisaldab neid ka lisandi Forever Therm™ toitainekompleks.

Uuringute andmetel stimuleerivad roheline tee ja guaraana-pauliinia rasva põletavate hormoonide moodustumist ja tõhustavad nende toimet, aidates nõnda vabastada rasvad nende hoiupaigast ja kasutada neid energia tootmiseks.

Teine etapp: transport ehk rasvade toimetamine lihastesse, kus need muundatakse energiaks.

Kui rasvad vabastatakse nende hoiukohast ehk rasvarakkudest, tuleb need toimetada lihastesse, täpsemalt lihasrakkude mitokondritesse, kus neid kasutatakse energia tootmiseks.

Rakkude mitokondrid on tõelised energiapatareid, mis mängivad lihasrakkude talitluses väga tähtsat rolli. Just seal muudetakse rasvad ja süsivesikud rakuenergiaks (ATP). Kui rasvad ei pääse mitokondrisse, ei saa neid energia tootmiseks kasutada.

Et rasvhapped liiguksid mitokondrisse, kus need lõhustatakse ja muudetakse energiaks, on vaja ensüümi nimega karnitiini transferaas. Ja et organism saaks lihasrakkudes karnitiini toota, läheb tarvis niatsiini, B6- ja C-vitamiini.

C-vitamiin on selles protsessis eriti tähtsal kohal. Õigupoolest näitavad uuringud, et kui inimene tarvitab rohkem C-vitamiini, põletab tema organism kiiremini rasva (seda protsessi nimetatakse rasva oksüdatsiooniks), kui aga inimene tarvitab vähem C-vitamiini, toimub tema kehas rasvade oksüdeerumine aeglasemalt ja tema organismis leidub rohkem rasva.

Toidulisandi Forever Therm™ toitainekompleksi on lisatud B6-vitamiini, niatsiini ja C-vitamiini, et lihasrakud saaksid endale karnitiini transferaasi toota.

Kolmas etapp: põletamine ehk rakuenergia (ATP) tootmine rasvast.

Kui rasvhapped ja süsivesikud satuvad mitokondrisse, muudetakse need sidrunhappe tsükli, beetaoksüdatsiooni ja hingamisahela ensüümide abil rakuenergiaks (ATP). Et need rasvhappeid ja süsivesikuid lõhustavad ja energiaks muundavad ensüümid saaksid toimida, vajavad need abiks teatud B-rühma vitamiine. Toidulisandi Forever Therm™ koostises on B6-vitamiini, tiamiini, niatsiini ja pantoteenhapet, mis mängivad nendes protsessides olulist rolli ja tagavad mitokondrites väga tõhusa rasvapõletuse. Toidulisandi Forever Therm™ on oivaline toidulisand rasvade põletamisefektiivsuse tõstmiseks ning ühtlasi asendamatu abimees tervisliku toitumise ja trenni programmis.