Fakte Foreveri kohta

Forever Living Products'i asutas Rex Maughan Phoenixis Arizona osariigis mais 1978. Selleni viis Rexi kaks asjaolu – suhteliselt vähene otseturunduse levik ning iidsetest aegadest tuntud Aloe Vera oma headuses.

Selles pere-ettevõttes on eesmärgiks seatud pidevalt otsida loodusest parimad tervise- ja iluallikad ning jagada neid kogu maailmaga. Peale aaloe kasutatakse ka palju teisi looduslikke ja innovaatilisi koostisaineid, mis on hoolikalt valitud nii, et need täiendaksid ja võimendaksid aaloe mõju. Enam kui neljakümne turul tegutsetud aasta jooksul on Foreverist saanud maailma suurim aaloekasvataja, -tootja ja -turustaja. Nüüdseks kasvatab Forever üle 50% kogu maailma kultuurtaimena kasvatatavast Aloe Verast, Foreveri aaloeistandused laiuvad Dominikaani Vabariigis, firma tegutseb enam kui 160 riigis ning müüb kaupa rohkem kui 3,25 miljardi dollari eest aastas.

Perefirmana on Foreveri täieliku kontrolli all kogu protsess hetkest, mil aaloetaim istutatakse pinnasesse, kuni selleni, mil valmis toode jõuab teie kätte. Selline "taimest kuni tooteni teile" kontseptsioon tähendab, et Foreverile mitte ainult ei kuulu maa, kus aaloe kasvab, vaid Foreveri kontrolli all on kasvatus, töötlus, pakendamine ja transport, et teieni jõuaks kõrgeima kvaliteediga aaloe parima hinna eest.

Foreveri aaloetooted olid esimesed, millele Rahvusvaheline Aaloe Teadusnõukogu omistas nende kvaliteeti ja ehedust kinnitava sertifikaadi.

Foreveri aaloe korjatakse käsitsi. Samuti eraldatakse hoolikalt käsitsi lehesisemuse väärtuslik geel, et teieni jõuaks üliehe ja värske aaloegeel. Geel läbib mõne tunni jooksul pärast saagikoristust sealsamas Foreveri farmides aseptilise töötluse, et see püsiks kauem värske.

Foreveri tootmisprotsessi käigus tehakse rohkem kui 1,4 miljonit kvaliteeditesti aastas, et saaksite nautida üksnes parimat aaloed niisugusena, nagu loodus on selle loonud.

Forever on muutnud inimeste arusaama, kuidas rakendada parimaid loodussaadusi enda vajaduste heaks. Aaloejookide, nahahooldus- ja kosmeetikavahendite lai valik toob aaloe ainulaadsete omadustega kasu kogu kehale. Lisades veel toidulisandite ja mesilastoodete grupi saame terve süsteemi, mis aitab naturaalsel moel säilitada head tervist ja ilu.

Alates 2004.aastast on Forever Living Products ametlikult tegutsenud Eestis. Stabiilselt toimiv otseturundusettevõte pakub oma edasimüüjatele võimalust arendada oma äri kõikides ametliku esindusega riikides.